• Ny
Mr.bones duck trachea 7st

Mr.bones duck trachea 7st

1006953
I lager
79,00 kr
Inkl. moms

Mr.bones duck trachea 7st

 

Ankstrupe är ett oemotståndligt och naturligt tugg för din hund.

Det är ett lätt snack med med semimjuka bitar och krispig textur. Passar för hundar i alla storlekar och är mycket lämpligt även för små hundar.

Ankstrupen är ett mycket mångsidigt snacks. De kan enkelt brytas med handen, vilket gör att du kan använda dem som tandvårdssnacks eller som naturlig belöning för din hund. Dessutom gör deras höga smaklighet och doft dem till en av våra mest uppskattade snacks.

TIPS: Om du har lite tålamod kan du också fylla dessa rör med blöt eller mjuk mat. Din hund kommer inte kunna motstå dem!

Detta tugg tillför proteiner, kalcium och mineraler som fosfor, kalium och zink. De är rika på glukosamin och kollagen som främjar stärkandet av ben och leder.

Ett bra alternativ för hundar med allergier eller matintoleranser.

Varje påse innehåller 7 trakeér av ankpaté på cirka 12-15 cm. Och tack vare deras förpackning med enkelöppning kan du enkelt öppna påsen var som helst.

Vi rekommenderar detta naturliga snack för hundar i små, medelstora och stora storlekar, av alla raser och åldrar. Perfekt för hundar som introduceras till naturliga snacks.

Ingredienser: 100% Torkad ankpaté

7 enheter | Cirka 12 – 15 cm

Eftersom det är naturliga produkter kan storlek och vikt variera.

Vi rekommenderar alltid att ge alla snacks under övervakning.

8 objekt
2024-08-14
No reviews
Product added to compare.

Accept cookies or not.
iqitcookielaw